Zodia pentru care se schimbă întreaga viață. Totul se va întâmpla după această dată! Mariana Cojocaru, previziuni complete

16 ian. 2023
Zodia pentru care se schimbă întreaga viață. Totul se va întâmpla după această dată! Mariana Cojocaru, previziuni complete

Horoscop. Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru anul 2023. Se anunță un an complex, cu bune și cu rele, pentru multe zodii. De asemenea, unii nativi vor avea parte și de schimbări de atitudine, după situație.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru pentru 2023, Peștii sunt extrem de sensibili anul acesta, însă lucrurile s-ar putea schimba începând cu data de 8 martie.

Nativii acestei zodii vor ajunge să fie puși pe gânduri și de asemenea vor observa că lucrurile nu se mai întâmplă așa cum era odată, lucru care îi va întrista destul de tare.

”Pentru nativii Pești, care sunt în general cei mai sensibili reprezentanți ai zodiacului, o altă veste: în special din 8 martie, când Saturn părăsește constelația Vărsătorului și va intra în Pești, iată că se schimbă complet configurația astrală.

Saturn vine și susține numai anumite persoane, în general persoanele care au cam trecut de 40 de ani. Pentru cei care sunt foarte tineri, într-un astfel de an vor avea impresia că acest corset saturnian astral îi poate strânge mult prea tare”, spune Mariana Cojocaru.

Zodia care devine mai înțeleaptă în 2023

Astrologul susține că Peștii vor ajunge să se gândească de două ori înainte să facă o alegere importantă, iar asta nu este rău deloc. În sfârșit, cei născuți sub acest semn zodiacal devin mai înțelepți, iar acest lucru va dura ani buni, după cum precizează astrologul.

”Adică nu mai au lejeritatea cu care s-au manifestat în 2022 ca mișcare, ca atitudine, ca evoluție, practic aveau vânt din pupă. Acum, vor gândi de două ori înainte când vor trebui să înceapă ceva, un demers nou, cum vor schimba lucrurile acestea, ca să nu greșească, Ce au de făcut Peştii?

Vor gândi și vor încerca să fie mai înțelepți ca de obicei, acum nu vor mai face schimbările, spunând ce-o fi, o fi. Deci e o altă filozofie de viață pentru Pești, care va fi ţine până în 2025”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.