Zodia protejată de astre. Toate visele i se pot împlini în aceste zile. Mihai Voropchievici, previziuni complete

28 nov. 2022
Zodia protejată de astre. Toate visele i se pot împlini în aceste zile. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță protecție din partea astrelor pentru anumite zodii, dar și probleme mari pentru altele. Sunt nativi care se vor afla în centrul unor mari conflicte. 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada următoare. Fiecare zodie în parte are de rezolvat câteva aspecte importante din viața ei.

Dacă unii nativi au deja norocul asigurată, iată că alții au de muncit mai mult pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Berbecii spre exemplu sunt protejați de astre. Nativii acestei zodii au parte doar de lucruri bune și bonus, toate visele pe care le au, se pot împlini în scurt timp.

”Fertilitate și lucruri bune pentru Berbeci. Peste puțin timp, toate visele voastre, Berbecilor, se vor împlini”, spune numerologul.

Pentru Tauri, Mihai Vopchievici anunță o săptămână cât se poate de dificilă. Cei născuți sub acest semn zodiacal primesc o atenționare din partea runelor.

Zodia care primește o atenționare din partea runelor

Cu alte cuvinte, Taurii trebuie să fie pregătiți pentru mai multe schimbări majore din viața lor. După certurile din ultima perioadă, rezultatele apar de abia cum.

”Aceşti nativi, contrar cu săptămâna precedentă când erau puși pe ceartă, acuma deja au primit o atenționare. Fiți pregătiți pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat.

Deci săptămâna viitoare vin schimbările majore, pentru că ei au stat, au așteptat, s-au certat cu toți, iar acum vin schimbările”, adaugă Mihai Voropchievici.

Pentru nativii din zodia Gemeni, numerologul anunță o perioadă plină de frământări. Cei născuți sub acest semn zodiacal au nevoie de suport, așa că recomandat ar fi să nu fie reținuți și să urmeze sfaturile venite din partea unei persoane apropiate, dacă este cazul.

”Răspunsul problemelor care vă frământă pe voi, Gemenilor, îl găsiți numai în momentul când dați alarma, faceți un consiliu de familie, chemați rudele, prietenii, toți apropiații și faceți o conferință de presă. Spuneți ce vă frământă, că singuri nu sunteți în stare să obțineți rezultate benefice”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.