Zodia protejată de divinitate zilele acestea. Îți poate împlini orice dorință. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru aceste zodii

19 oct. 2022
Zodia protejată de divinitate zilele acestea. Îți poate împlini orice dorință. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru aceste zodii

Horoscop. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru următoarele luni ale anului. Unele zodii se bucură de protecție divină, în timp ce altele s-ar putea confrunta cu probleme financiare.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, următoarele luni din an aduc surprize pe foarte multe planuri pentru cea mai mare parte dintre nativi.

Astfel, nativii din zodia Berbec ar trebui să devină mai stabili din punct de vedere financiar. Din punct de vedere al sănătății sunt foarte bine, au șansa să își vindece anumite răni, însă trebuie să fie mai atenți la cheltuieli.

”Berbecii ar trebui să se stabilizeze financiar și să învețe să aibă parte mereu de stabilitate. Au vești bune pe parte de sănătate și vindecare”, spune astrologul.

Atenți la cheltuieli trebuie să fie și Gemenii. Până la finalul anului, Luna Neagră trece prin casa banilor, iar asta trebuie să îi pună pe gânduri. De asemenea, nativii acestei zodii vor avea șansa să descopere în perioada următoare cine le este sau nu prieten, iar asta ar putea fi destul de dureros pentru ei.

Zodia care trebuie să fie atentă la cheltuieli

”Gemenii ar trebui să atenți la cheltuieli, întrucât Luna Neagră trece prin casa banilor până la finalul anului. Vor descoperi cine le este prieten și cine nu are intenții foarte bune. Este recomandat să se concentreze pe îndeplinirea celor mai mari obiective”, adaugă Cristina Demetrescu.

Pentru Tauri, astrologul anunță protecție divină pe tot parcursul acestui an. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi protejați și de anumite persoane. Recomandat ar fi să profite de orice oportunitate pe care o au, în special în ceea ce privește cariera.

”Taurii se bucură de protecție divină pe tot parcursul anului, dar și de o protecție prin oameni. Până la final de an, nativii vor fi mai sensibili din punct de vedere emoțional, și se vor supăra mai ușor. Să nu rateze oportunitățile din carieră”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.