Zodia protejată de rune. E ferită de orice necaz. Vin vești bune! Mihai Voropchievici, previziuni complete

16 nov. 2022
Zodia protejată de rune. E ferită de orice necaz. Vin vești bune! Mihai Voropchievici, previziuni complete

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță cadouri surpriză, dar și protecție din partea runelor pentru anumiți nativi. De asemenea sunt și zodii care trebuie să învețe să se desprindă de amintirile din trecut.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. Fiecare zodie în parte va fi pusă în diferite situații, însă în final, binele este de partea ei.

Spre exemplu, Gemenii beneficiază de protecția unei rune. Nativii acestei zodii sunt ocoliți de toate necazurile și de lucrurile rele în perioada care urmează, așa că să profite din plin.

”Protecţie totală pentru săptămâna viitoare pentru nativii din Gemeni. Este semnul care este protejat de o rună ce ţine departe nativii acestei zodii de toate necazurile şi de toate lucrurile rele”, spune numerologul.

Și nici Racii nu sunt mai prejos. Cei născuți sub acest semn zodiacal primesc o veste bună, iar pe lângă asta, un cadou surpriză și poate chiar și niște bani. Oricum ar fi, le va prinde bine ce se va întâmpla în această săptămână.

Zodia care primește un cadou-surpriză

”Racii primesc veşti bune. În plus, şi un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă”, adaugă Mihai Voropchievici.

Pentru nativii din zodia Leu vine o perioadă plină de vești bune. De asemenea, cei născuți sub acest semn zodiacal primesc și un sfat important.

Trebuie să învețe să lase grijile din trecut la o parte și să se pregătească pentru o perioadă de vis. Toate astrele se aliniază în favoarea lor și ar fi păcat să nu profite de acest lucru și să facă ceea ce și-au dorit, chiar în acest moment.

”Leul, pentru că a fost de treabă, acum primeşte veşti bune, e sfătuit să lase la o parte toate problemele şi grijile legate de trecut. Lasă necazurile în urmă şi pregăteşte-te pentru o săptămână de vis, nemaipomenită”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.