Zodia care cheltuie super mulți bani. Trebuie să evite să se mai laude! Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru acești nativi

21 iul. 2022
Zodia care cheltuie super mulți bani. Trebuie să evite să se mai laude! Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru acești nativi

Vin perioade dificile pe plan financiar pentru foarte multe dintre semnele zodiacale, iar unii nativi trebuie să învețe să țină totul doar pentru ei în special când vine vorba de bani, spune astrologul Cristina Demetrescu.

În această săptămână cheltuielile vor fi mult mai mari pentru acești nativi, însă și ei sunt destul de darnici. Vărsătorii sunt puși pe distracție și apelează la mai mulți factori astfel încât să poată debloca anumite situații.

Cu toate astea, le este recomandat să nu forțeze prea mult lucrurile, căci ele se vor așeza și singure, în special dacă vorbim de investiții și de bani.

”Au aspecte bune pe iubire, pe copii, sunt foarte darnici, sunt puși pe distracție, pe creativitate. Cât despre bani și investiții, Vărsătorul forțează puțin în această perioadă și apelează la tot felul de factori, cunoștințe pentru a debloca anumite lucruri lăsate în coadă de pește”, spune Cristina Demetrescu.

Zodia care trebuie să evite să se mai laude

Nici Peștii nu o duc prea fabulos pe plan financiar. Nativii acestei zodii cheltuie foarte mulți bani în următoarele zile și nu prea fac profit deloc, însă reușesc să rămână calmi.

Cu toate astea, astrologul le recomandă acestora să evite să se mai laude atunci când reușesc anumite tranzacții sau vânzări. Pot apărea persoane care să le ceară bani și să le dea planurile complet peste cap, așa că mare atenție.

Pentru ei este o perioadă în care cu o mână iau și cu alta dau, adică nu rămân pe profit, dar asta înseamnă și că se bucură. Dacă au copii, cheltuie foarte mult cu ei. Dacă au anumite tranzacții sau le vin bani de pe urma unor vânzări, este bine să nu se laude, să nu spună. S-ar putea să apară cineva care are nevoie de bani”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.