Zodii compatibile în funcție de luna în care s-au născut. Mihai Voropchievici a prezentat toate combinațiile posibile

16 nov. 2021
Zodii compatibile în funcție de luna în care s-au născut. Mihai Voropchievici a prezentat toate combinațiile posibile

Fiecare zodie în parte are trăsăturile ei temperamentale, dar și comportamentale, iar conform numerologului Mihai Voropchievici, luna în care s-au născut poate spune și mai multe lucruri despre ea.

Mihai Voropchievici a vorbit despre zodiile compatibile în funcție de luna în care s-au născut. Cu alte cuvinte, este vorba despre compatibilitatea yin-yang a cuplurilor, în funcție de anotimpul în care sunt născuți partenerii.

Conform numerologului, cei născuți în lunile de primăvară se hrănesc spiritual cu energia a tot ce există în jurul lor. Mai mult de atât, echilibrul lor este întotdeauna dependent de schimbările care au loc în jurul lor.

Cei născuți toamna pe de altă parte pun preț pe trup, pe valențe, pe pragmatism, pe necesități, plăceri, satisfacție, spune numerologul, în timp ce persoanele născute iarna sunt predispuse norocului dar și lucrurilor pozitive. Cei născuți vara în schimb au calități puternice, solariene, vitaliste, căutând să energizeze totul în jurul lor.

Mihai Voropchievici a prezentat combinațiile de zodii în funcție de luna în care s-au născut.

Zodiile care nu vor fi niciodată împreună

O relație între două zodii născute primăvara este precum privitul în oglindă spune acesta. Oamenii se completează, își văd singuri greșelile, iar un aspect neplăcut îl reprezintă dorința controlului care vine din partea ambelor semne zodiacale.

Cu alte cuvinte, compatibilitatea dintre două zodii născute primăvara este una destul de mică.

”E ca și cum o frumoasă se privește în oglindă, dar privindu-se îndelung, începe să își vadă și greșelile pe care ceilalți nu i le arată. Dar oglinda nu te minte niciodată. Sunt oameni prea grijulii și prea preocupați de universul celuilalt. Există destul de multe conflicte create, fie din dorința de a-l controla pe celălalt, fie din neputința de a spune nu.

Primăvara cu primăvara, compatibilitate mai puțină. Greu doar prin găsirea unor surse externe de împlinire și echilibrare interioară. Asta înseamnă multă muncă cu tine să te înțelegi, să te cunoști, să te iubești, să te respecți, ca la rândul tău să îi iubești și să-i respecți și pe cei din jurul tău”, spune Voropchievici.

Primăvara cu vara în schimb ar putea avea șanse mari. Numerologul spune că deși sunt două personalități diferite, pot exista mai multe lucruri în comun, iar de aici, întemeierea unei familii va fi destul de simplă.

Zodiile compatibile

Primăvara împreună cu toamna reprezintă o compatibilitate grozavă, spune Mihai Voropchievici. Conform numerologului, primăvara înțelege nevoile toamnei și îi va da mereu ce are nevoie.

”Primăvara înțelege cât a trecut ca să ajungă o toamnă, adică să ajungă mai înțelept, că a trebuit să treacă și peste o vară. O compatibilitate grozavă. Primăvara va dori să încălzească puțin toamna, iar toamna va dori să arate experiența dobândită pe parcursul a trei anotimpuri primăvăraticului, care abia a deschis ochii. Când se depășește înțelegerea din dormitor, cum au ieșit de acolo au luat foc”, a spus acesta.

Primăvara cu iarna este un cuplu care se apropie cel mai mult de ”compatibilitatea supremă”, spune Mihai Voropchievici.

”Primăvara vine după iarnă și vrea neapărat să o dezghețe, vrea să îi ofere florile câmpului, ciripitul păsărelelor, susurul apei. Orice nativ născut în perioada de iarnă, se trezește din sloiul ăla de gheață și începe să tremure un pic, se încălzește puțin. E o evoluție continuă între partenerii din aceste două anotimpuri. O relație profundă care depășește mai toate limitele impuse de superficial. Dacă se renunță la superficial, s-a ajuns exact acolo unde nu ne așteptăm noi – la sublim. Cele mai bune cupluri”, a spus acesta.

Combinația de zodii care va avea mari conflicte

Cât despre combinația vară-vară, aceste două zodii sunt unite, însă nimic pozitiv nu ar putea ieși într-un cuplu. O situație similară se întâmplă și în cazul combinației vară-toamnă. Vor avea conflicte, fiecare zodie fiind încăpățânată.

Vara cu iarna este caracterizată printr-o impulsivitate uluitoare. ”Cel născut iarna are felul lui de înțelepciune, sensibilitatea lui, care pot să plieze partenerul la o compatibilitate optimă. Dar asta înseamnă ca cel născut iarna să mai lase de la el. Dacă mai există și dragoste, puterea de a iubi înseamnă și necesitatea de a ceda în fața partenerului”, spune numerologul.

Combinația de toamnă-toamnă ar putea avea o șansă împreună, în condițiile în care fiecare partener vrea să ajungă într-un anumit punct, iar realismul îi caracterizează pe amândoi.

Toamna cu iarna nu vor ajunge niciodată la o legătură puternică, spune Mihai Voropchievici. Chiar dacă au multe trăsături în comun, aceste semne zodiacale vor avea parte și de neplăceri.

Relația lipsită de pasiune

Dacă avem un astfel de cuplu cu un realist și un idealist, au destule trăsături de caracter în comun, dar neplăcerile sunt inevitabile. Nu ajung la o legătură destul de puternică și de subtilă. Sunt mai superficiali, mai pretențioși, cu subtilitățile lor, trebuie să ghicești. Cu cât ești mai deschis la dialog, cu atât poți să anihilezi toate necazurile”, a spus acesta.

Cât despre combinația iarnă-iarnă, aici nu vor exista mari pasiuni, însă se poate naște o relație de lungă durată, în condițiile în care aceste semne zodiacale se acceptă reciproc.

”Am putea spune că ne referim la o relație lină, domoală, fără prea multe urcușuri, coborâșuri, turbulențe sau răsturnări de situații. Când sunt două persoane din același anotimp, ori sunt foarte liniștite, ori nu se înțeleg deloc. Iarna cu iarna se acceptă. Legătura dintre cei doi poate să fie trainică și de lungă durată, însă lipsită de elan. Nu există marile pasiuni și nici focurile alea sublime”, a mai spus Mihai Voropchievici.