Zodii perfect compatibile. Pot avea relații fericite, de durată, pe toate planurile. Mihai Voropchievici a publicat toate conexiunile

31 oct. 2021
Zodii perfect compatibile. Pot avea relații fericite, de durată, pe toate planurile. Mihai Voropchievici a publicat toate conexiunile

Unul dintre cei mai cunoscuți numerologi și astrologi din România, Mihai Voropchievici a vorbit dezvăluit care sunt zodiile perfect compatibile. De asemenea, el a vorbit și despre zodiile care sunt gata de aventură sau cele mai potrivite pentru căsătorie.

Deseori este dificil să găsim persoana potrivită, însă de multe ori zodiile pot fi un bun indiciu. Maestrul Mihai Voropchievici a spus la Antena 3 care sunt zodiile alături de care facem casă bună, dar și lângă cine iese o aventură pe care o ținem mereu minte.

BERBEC

Potrivit acestuia, berbecii vor clădi cele mai trainice relații alături de cei născuți în zodia Gemeni, Vărsător, Leu sau Săgetător. Când vine vorba de distracție ar trebui să se orienteze către Balanță, Capricorn sau chiar un alt Berbec.

TAUR

Taurii pot avea încredere într-o relație de lungă durată alături de cei din zodia Capricorn, Rac sau Balanţă. Pe de altă parte, pentru aventuri trebuie să apeleze la Berbeci, Scorpioni sau Fecioare.

GEMENI

Pentru o relaţie mai serioasă, Gemenii ar trebui să se orienteze către Vărsător, Balanţă sau Berbec. Când vine vorba despre aventuri, dacă vor să aibă parte de momente perfecte trebuie să apeleze la o persoană din zodia Leu, Fecioară, Scorpion sau chiar Gemeni.

RAC

Nativii Raci trebuie să aleagă o persoană din zodia Fecioară, Taur şi Peşti pentru o relație serioasă. Aventurile le pot avea alături de Lei și Capricorni.

LEU

Racul, Scorpionul sau Fecioara sunt un bun partener pentru Leu, aceștia reușind să-l stimuleze emoțional. În privința aventurilor poate merge liniștit alături de Berbec, Gemeni sau Balanţă.

FECIOARĂ

Alături de Gemeni, Vărsător sau Scorpion cei născuți în zodia Fecioară vor avea cele mai frumoase întâlniri, iar pentru o relație de lungă durată vor trebui să se orienteze către Capricorn, un Taur sau un Rac.

BALANȚĂ

În cazul unei relații de lungă durată Balanța trebuie să aleagă neapărat Gemenii, Leii sau Vărsătorii. Acestea sunt cele mai potrivite zodii. Pentru distracție se va apropia de un Taur, o Balanţă sau un Berbec.

SCORPION

Nativii Scorpioni, cărora le place foarte mult să flirteze, ar trebui să aleagă persoana potrivită din zodia Taur, Berbec sau Săgetător. Dacă vor liniște în relația lor ar trebui să se orienteze către Peşti, Capricorn sau Raci.

SĂGETĂTOR

Pentru o aventură de o noapte cu multă distracțe, Săgetătorii vor fi atrași de alte persoane din aceeași zodie. Pe de altă parte, când vine vorba de o relație serioasă ei ar trebui să aleagă Leii, Gemenii sau Balanţele.

CAPRICORN

Capricornii vor fi atrași de o aventură alături de Balanţe, Raci sau Berbeci și îşi vor întemeia familii trainice cu Taurii, Scorpionii şi Fecioarele.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul va avea relația perfectă împreună cu persoanele născute sub zodia Gemeni, Balanță și Săgetător. Pentru aventuri este indicat să meargă pe Scorpion, Peşti sau Leu.

PEȘTI

În fine, nativii Peşti pot fi cuceriți ocazional de Vărsători, Balanţe sau Tauri, dar o relație de lungă durată nu va merge decât cu Raci, Scorpioni sau Capricorni.