Zodiile care inevitabil se vor despărți dacă vor forma un cuplu. Mihai Voropchievici a explicat de ce

07 nov. 2021
Zodiile care inevitabil se vor despărți dacă vor forma un cuplu. Mihai Voropchievici a explicat de ce
Sursa foto: Captură YouTube.

Numerologul Mihai Voropchievici prezintă horoscopul despărțirilor. Unele semne zodiacale vor ajunge în impas. Pur și simplu nu își mai doresc același lucru ca și partenerii lor, motiv pentru care vor merge pe drumuri separate.

Mihai Voropchievici susține că Berbecii vor avea o săptămână în care nimic nu le mai convine. Au nevoie de dragoste din partea partenerilor, iar dacă nu o primesc, o vor căuta în altă parte, iar nativii zodiei Leu și Săgetătorii sunt și ei în aceași situație.

Berbecii care sunt într-o relație cu un Taur vor avea șanse mari să rămână singuri. Taurul simte nevoia să fie cucerit continuu, pe când Berbecul vrea tot ce este frumos pentru el.

Gemenii vor lucruri din ce în ce mai interesante, iar zodiile care nu sunt pregătite să le ofere, mai bine se dau la oparte. Numerologul Mihai Voropchievici spune că Gemenii sunt pregătiți să rupă orice relația, chiar în această săptămână dacă nu primesc ce au nevoie și nimic nu le va sta în cale.

Zodia care se va despărți din cauza geloziei

Racii sunt foarte bine cunoscuți pentru gelozia lor, iar acea zodie care le dă acest sentiment va pleca instant din viața lor. Nativii acestei zodii își doresc liniște și siguranță, iar dacă nu esti pregătit să le-o oferi, mai bine te dai din calea lor. Și Peștii sunt în aceași situație.

Leii nu îl își vor lăsa niciodată partenerul să fie mai presus decât ei. Cu alte cuvinte, dacă vrei să faci un pas în fața lor, pregătește-te să rămâi singur. Ei trebuie să fie cei care conduc și care se pun în valoare și nicidecum partenerul lor.

Zodia care alege liniștea

Balanțele cer spațiu în următoarea săptămână. Nu mai vor gălăgie, certuri, sau agresivitate, iar dacă nu le respecți dorința, te vor elimina din viața lor fără niciun fel de răspuns.

Capricornii își caută partenerul perfect pentru o relațe de lungă durată. Vor o persoană matură alături de ei, deci nu oricine le poate ajunge la inimă. Ca să nu mai vorbim de faptul că dacă vrei o șansă în fața unui Capricorn vei avea de mai multe atuuri.

Vărsătorii vor să simtă, iar dacă te numeri printre semnele zodiacale reci, care nu transmit absolut nimic și sunt sărace în cuvinte, atunci mai bine stai departe de ei. Vor pleca din viața ta dacă nu se vor simți iubiți.