Zodiile care trebuie să joace la LOTO până la sfârșitul anului dacă s-au născut în acești ani. Au mari șanse de câștig. Astrologul Maria Sârbu vine cu toate detaliile

14 nov. 2021
Zodiile care trebuie să joace la LOTO până la sfârșitul anului dacă s-au născut în acești ani. Au mari șanse de câștig. Astrologul Maria Sârbu vine cu toate detaliile

A mai rămas doar o lună și jumătate până când ne vom lua rămas bun și de la 2021, un an bogat în evenimente astrale. Până atunci vom mai avea parte și de o eclipsă totală de lună, pe 19 noiembrie, care-și va pune amprenta serios asupra zodiilor. Astrologul Maria Sârbu va veni cu toate detaliile despre acea zi specială, dar până atunci aceasta vine cu alte sfaturi prețioase pentru cititorii ShowBlitz.ro.

Maria Sârbu spune care sunt cele mai norocoase, dar și cele mai ghinioniste zodii pe acest final de an. Dar atenție mare, căci lucrurile nu vor rămâne așa. De la anul se schimbă totul, așa că nativii trebuie să profite de prezent, inclusiv să joace la LOTO dacă fac parte dintre norocoși.

Previziunile astrologului Maria Sârbu! Zodiile care pot juca la LOTO

Pînă la final de an cele mai ghinioniste și cele mai norocoase zodii vor avea șanse sau vor pierde, iar pentru anul următor lucrurile se vor schimba substanțial!

Deja putem să spunem că pe parcursul lui 2021 Vărsătorii au fost și la bal și la spital, iar acum pe ultima sută de metri ar putea să se bucure de multe oportunități dacă vor pune osul la treabă!

Norocoși mai sunt: Berbecii, Gemenii, Balanțele și mai ales Săgetătorii. Și cei care pot juca la LOTO sunt în special zodiile de aer nascute în 1961, 1983, 1985, 1972 și 1997,

Pe partea ghinioniștilor stau Gemenii, Fecioarele, Taurii, Racii și Peștii. Iar despre ei putem spune și că au în plus obiceiul de a-și crea singuri ghinioane, uneori!

Zile cu energie benefică vor fi 16 Noiembrie, 6, 8, 11 Decembrie și zile ghinioniste 17-20 Noiembrie și 19 Decembrie.