Ai abonament la Vodafone? Vin probleme mari. Toți clienții au dreptul să știe această informație

08 dec. 2022
Ai abonament la Vodafone? Vin probleme mari. Toți clienții au dreptul să știe această informație

Schimbare de ultim moment la Vodafone! În ciuda mai multor schimbări, acțiunile companiei de telecomunicații au scăzut cu peste 40% de când actualul director general a preluat conducerea, în octombrie 2018.

În acest context, Nick Read se va retrage de la conducerea companiei până la sfârșitul acestui an și va fi înlocuit interimar de directorul său financiar, punând capăt astfel unui mandat de patru ani.

Decizia a fost luată deoarece acțiunile Vodafone au scăzut cu peste 40% de când el a preluat conducerea.

Am fost de acord cu consiliul de administrație că acum este momentul potrivit pentru a preda ștafeta unui nou lider care să se bazeze pe punctele forte ale Vodafone și să profite de oportunitățile semnificative care se vor ivi”, a explicat directorul general al Vodafone, Nick Read.

Vodafone și-a redus luna trecută perspectivele pentru întregul an, citând creșterea costurilor cu energia și deteriorarea performanțelor pe marile sale piețe europene. De asemenea, cțiunile companiei de telecomunicații au crescut cu 1,6% la începutul tranzacțiilor.

Directorul general al Vodafone va fi înlocuit de Margherita Della Valle

Publicația Reuters scrie că Nick Read va fi înlocuit interimar de Margherita Della Valle. Aceasta a fost însărcinată cu accelerarea „executării strategiei companiei pentru a îmbunătăți performanța operațională și pentru a obține valoare pentru acționari”.

Mai mult, consiliul de administrație a început un proces pentru a găsi un nou director general.