HOROSCOP rune octombrie. Mihai Voropchievici, previziuni complete pentru fiecare zodie în parte

02 oct. 2021
HOROSCOP rune octombrie. Mihai Voropchievici, previziuni complete pentru fiecare zodie în parte
Mihai Voropchievci

HOROSCOP rune octombrie. Mihai Vorpchievizi a prezentat, ca în fiecare sâmbătă seară, la Antena 3, previziunile complete pentru fiecare zodie în parte. Renumitul numerolog a consultat încă o dată runele pentru a veni cu sfaturi prețioase pentru fiecare nativ în parte. Urmează o perioadă complexă, cu bune și cu rele.

Din cauza lui Mercur retrograd trebuie să fim atenți. Totul se poate intensifica, iar lucrurile pot lua turnuri nefavorabile. La capătul opus lucrurile bune neașteptate își pot face apariția din nimic. Mare grijă la sănătate în această perioadă. Boala bântuie prin întreaga lume și este mai contagioasă ca niciodată.

HOROSCOP rune octombrie BERBEC

Berbecii vor avea parte în perioada următoare de o mare supriză. Vor pleca într-o călătorie, așa că ar fi bine să se pună pe făcut bagaje. Lucrurile vor merge bine.

HOROSCOP rune octombrie TAUR

Taurii trebuie să înceapă să discute cu familie, cu toți membrii rând pe rând. Doar așa vor găsi rezolvarea mult așteptată la o problemă care-i macină de ceva timp.

HOROSCOP rune octombrie GEMENI

Gemenii au noroc de o rună benefică. Au parte numai de belșug, însă visele lor se vor împlini. Acum este momentul dorințelor. Numai de bine pentru această zodie.

HOROSCOP rune octombrie RAC

Pentru Raci săptămâna vine tot cu vești bune. Ca și săptămână trecută continuă lucrurile pozitive pentru ei. Vor avea parte numai de efecte benefice.

HOROSCOP rune octombrie LEU

Leii intră într-o perioadă de așteptare. Vor sta cu ochii pe telefoane. Așteaptă mesaje, mailuri, orice. Sunt nerăbdători și vor primi răspunsul, dacă așteaptă.

HOROSCOP rune octombrie FECIOARĂ

Pentru Fecioare, runele vin cu schimbări importante. Urmează o bătălie importantă pe care trebuie să o ducă, dar lucrurile se vor rezolva. Calm și înceredere.

HOROSCOP rune octombrie BALANȚĂ

Pentru balanțe, runele anunță că urmează o perioadă mai delicată. Trebuie să fie puternice, să reziste și să strângă din dinți. Este bine să țineți cont de acest sfat.

HOROSCOP rune octombrie SCORPION

Scorpionii vor trebuie să se mute. Ori de la muncă ori de acasă. Însă runele spun că aceasta este direcția. Trebuie efectuată această schimbare importantă.

HOROSCOP rune octombrie SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor avea parte de o veste foarte bună, au parte de protecție divină. Nicio energie malefică de la dușmani nu-i va putea atinge. Se vor bucura de protecție totală și va fi bine.

HOROSCOP rune octombrie CAPRICORN

Capricornii au o previziune similară Săgetătorilor în această săptămână. Mai exact trebuie să se aștepte la un cadou sau chiar și la o sumă de bani importantă, care le va intra în conturi.

HOROSCOP rune octombrie VĂRSĂTOR

Vărsătorii trebuie să pună piciorul în prag! Și asta în relație. Au stat prea mult în umbra partenerului și nu e deloc bine. Faceți acest pas, impuneți-vă. Este momentul!

HOROSCOP rune octombrie PEȘTI

Peștii să se pregătească pentru o săptămână de vis. Uitați de griji, uitați de necazuri, vine binele suprem pentru voi, așa că trebuie să profitați și să vă distrați!