Cum arată soția lui Marius Moga și ce job avea în trecut? Acum are 27 de ani, dar avea doar 22 când s-a căsătorit cu artistul

11 apr. 2021
Cum arată soția lui Marius Moga și ce job avea în trecut? Acum are 27 de ani, dar avea doar 22 când s-a căsătorit cu artistul

După o relație foarte lungă cu Iulia Vântur, Marius Moga a surprins pe toată lumea când s-a afișat cu tânăra Bianca Lăpuște. În anul 2015, cei doi s-au căsătorit și sunt foarte fericiți împreună. Au împreună și un copil și se bucură de viață din plin. Fetița lor stă mai mult la bunici, dar pandemia le-a oferit mai mult timp pentru familie.

Bianca Lapuste este originară din Cluj Napoca, dar la 21 de ani era reporter corespondent al Știrilor Pro Tv de la Iași. Apoi s-a mutat la București și notorietatea ei a explodat odată cu relație ei cu Marius Moga.

Ce studii are Bianca Lăpuște și ce job avea când l-a cunoscut pe Marius Moga

Bianca a absolvit Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Cluj Napoca şi a absolvit Facultatea de Comunicare şi PR în cadrul Universităţii „Babeş Bolyai”. Ea era însărcinată atunci când a făcut cununia civilă cu Marius Moga și la acel moment avea doar 22 de ani. Acum are 27 și este la fel de frumoasă ca atunci.

Marius Moga este cu 12 ani mai în vârstă decât soția lui, dar a implicat-o și pe aceasta în toate proiectele lui muzicale. Ea a renunțat la job-ul de la Pro Tv și îi este alături în firma, pe care micul Mozzart o administrează. În ultima perioadă el nu a mai avut proiecte de televiziune, dar compune în continuare piese pentru artiștii de top din România.

Cu ce se ocupă acum Bianca Lăpuște

”Ea lucrează pe repertoriu și are o ureche foarte bună, e un feedback la rece al poporului. Există și certuri între noi pe tema asta. Îmi zice uneori: „Pentru asta ai stat tu toată noaptea???”. Păi, d-asta am luat-o de soție”, a spus Marius Moga, în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost invitat alături de soția lui.

Bianca Lăpuște a explicat și ea că se bucură din plin de căsnicia cu renumitul compozitor, iar cei doi au povestit și despre fiica lor, Maria, care este foarte talentată și creativă.

Maria e foarte creativă, compune, cântă la pian. Nu mai e un copil mic, are personalitatea ei. Tot timpul îmi dă idei. Îi place muzica, studioul e o terapie pentru oricine. Maria petrece și foarte mult timp la bunici, cu ei ne-am scos. Ei au timp să meargă la tot felul de activități cu ea.

Anul ăsta ne-am propus să facem ce ne place, viața asta e, trebuie să facem ce ne place, adică Virtual Production, muzica, familia”, au mai spus cei doi soți.