CEC Bank, o nouă lovitură pentru Raiffeisen Bank și BCR! Decizia luată chiar după scandalul Schengen. Este în favoarea clineților români

28 dec. 2022
CEC Bank, o nouă lovitură pentru Raiffeisen Bank și BCR! Decizia luată chiar după scandalul Schengen. Este în favoarea clineților români

CEC Bank, dar și Banca Transilvania vor să profite din plin de scandalul generat de votul negativ dat de Austria României pentru aderarea la Spațiul Schengen.

După nenumărate reclame și fel de fel de oferte pentru cei care își deschid conturi la ei, reprezentanții de la CEC Bank nu vor să se oprească aici.

Aceștia vin cu o mulțime de promisiuni și ajung să le ia clienții celor de la Raiffeisen și BCR. Avantajul este că atât CEC Bank cât și Banca Transilvania sunt românești, drept urmare, au un plus în fața colegilor austrieci.

Cum vrea CEC Bank să îi convingă pe români să își mute conturile bancare? Două noi credite 100% online au fost lansate recent, iar cei interesați le pot obține fără nici măcar un drum la bancă.

Vorbim despre creditul de refinanțare nevoi personale cu dobândă fixă și creditul de nevoi personale cu dobândă variabilă și asigurare inclusă.

Conform anunțului făcut de cei de la CEC Bank, cele două credite pot fi obținute 100% online, în doar 30 de minute, pornind cu simularea noului credit și a ratei aferente și continuând cu completarea cererii de creditare (date personale, informații financiare), poză după buletin și selfie, urmate de analiza pentru aprobarea creditului și semnarea electronică a contractului.

”Continuăm strategia de digitalizare a CEC Bank, iar refinanțarea creditelor de nevoi personale fără garanții și creditul de nevoi personale cu asigurare inclusă sunt noile produse pe care l-am adus 100% în zona online, pentru a completa oferta disponibilă în magazinul online CEC-IN.ro.

În prezent, oferta include pachetele de cont bancar pentru persoane fizice și IMM-uri, credite de nevoi personale și carduri de credit. Accesarea serviciilor bancare ar trebui să fie la fel de simplă ca orice altă comandă la un magazin online și este un serviciu pentru care vedem că există tot mai multă cerere în piață”, a declarat Mugur Podaru, Director Operațiuni la Distanță CEC Bank.

CEC Bank și Banca Transilvania, oferte de nerefuzat pentru clienți

În cadrul platformei CEC_IN sunt folosite o serie de tehnologii inovative cum ar fi recunoașterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme și recunoașterea facială liveness, precum și un mod automat de analiză și decizie.

Și refinanțarea creditelor se poate obține online, cu o dobândă fixă de 11% pe an, pentru cei care optează pentru încasarea salariilor la CEC Bank, oferind astfel certitudinea că ratele nu vor mai crește.

De asemena, sursa citată mai anunță și că singurul cost suplimentar este comisionul lunar de administrare, de 20 de lei. Pe de altă parte, Banca nu percepe comision pentru Ordinul de plată condiționat, iar suma acordată va acoperi și comisioanele de rambursare anticipată a creditului inițial.

Și colegii de la Banca Transilvania au început să își promoveze ofertele, așa că sunt șase mari ca o mare parte dintre clienții Raiffeisen și BCR să prefere alte servicii.