Umilință maximă pentru Alessandra Stoicescu! Andreea Berecleanu a făcut publice detalii interzise de la Antena 1

13 ian. 2022
Umilință maximă pentru Alessandra Stoicescu! Andreea Berecleanu a făcut publice detalii interzise de la Antena 1

În urmă cu doi ani, Andreea Berecleanu a renunțat la colaborarea cu Antena 1. Nu a contat că a făcut parte din trust 17 ani și a fost înlocuită de la pupitrul Observator de Alessandra Stoicescu.

Ulterior, Andreea Berecleanu a semnat cu Prima Tv și chiar și acum, vedeta este mândră de alegerea făcută. Deși nu a vorbit prea mult despre plecarea ei de la Antena 1 la acel moment, iată că acum, nu mai are rețineri.

Andreea Berecleanu a criticat subtil, postul de televiziune, mărturisind că ”omul sfințește locul”, iar asta se observă chiar din numărul telespectatorilor care continuă să o privească, chiar dacă a plecat în altă parte. Ea a avut un conflict cu Alessandra Stoicescu, care a cerut postul ei, profitând de relația bună pe care o avea cu patronii. I s-a părut josnic gestul, așa că a demisionat.

Nu regretă nimic din ce a făcut, este conștientă de alegerile sale, însă toate sunt asumate, după cum spune chiar ea.

Omul sfințește locul în orice domeniu, iar telespectatorii simt asta. Cei care sunt obișnuiți cu imaginea de atâția ani, îți și scriu lucrul ăsta. Sunt colegi care-mi spun «Am crescut cu cei de la televizor». Atunci când auzi, îți dai seama că au trecut atâția ani și e normal. În general, nu am regrete, fac în așa fel alegerile încât să nu am. Evident că exista o zonă de risc, dar alegerile mele sunt asumate întotdeauna”, a mărturisit Andreea Berecleanu, pentru playtech.ro.

Cum s-a acomodat Andreea Berecleanu la Prima Tv

Cât despre colaborarea cu Prima Tv, fosta vedetă Antena 1 nu are cuvinte pentru a descrie modul în care se simte. Lucrează cu o echipă tânără, petrece timp de calitate și își amintește în fiecare zi de începutul carierei sale.

E foarte bine, este o echipă tânără care are și seniori, oameni cu care m–am mai intersectat în alte structuri redacționale și cu care mă știu de foarte mulți ani. Am întâlnit oameni cu care nu mă mai văzusem de 30 de ani, oameni care au făcut televiziune în tot timpul ăsta și a fost foarte plăcut”, a mai dezvăluit ea.

Mai mult de atât, după doar un an de Prima Tv, Andreea Berecleanu spune că rezultatele vorbesc singure. Postul de televiziune la care lucrează a ajuns în top, însă atmosfera este cea care contează, dezvăluie vedeta.

”După un an de știri la Prima TV, rezultatele sunt foarte bune, având în vedere cum am pornit. A fost un reviriment al postului după schimbarea patronatului și sunt niște rezultate senzaționale. Practic ai ajuns în top la posturile comerciale, ai depășit toate posturile de nișă, consacrate de 10 ani. Nu e puțin lucru, iar atmosfera e foarte plăcută și e esențial”, a mai declarat Andreea Berecleanu.