Cum încearcă Raluka, jurată SuperStar, să o copieze pe Andra Măruță. Moment cu adevărat penibil la PRO TV

17 sept. 2021
Cum încearcă Raluka, jurată SuperStar, să o copieze pe Andra Măruță. Moment cu adevărat penibil la PRO TV

Raluka a dat lovitura prin contractul cu PRO TV. Aceasta este jurată în show-ul muzical SuperStar România, alături de trei titani ai muzicii, Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams. Doar că aceasta îi deranjează teribil pe fanii emisiunii.

Mai mulți internuți sunt deranjați de faptul că Raluka folosește foarte des expresia Andrei „piele de găină”. Soția lui Cătălin Măruță face parte din juriul Românii au talent încă de la prima ediție și ea a găsit această exprimare, care deja îi este caracteristică ei și o utilizează atunci când este profund impresionată de un concurent sau concurentă.

Niciun alt artist sau artistă nu a folosit-o fără să o citeze, tocmai pentru că ea este cea care a impus-o pe piață. Ei bine, Raluka pare să încalce acest protocol și în loc să fie originală, ea preferă să fie o copie nereușită a Andrei.

Raluka pare tot timpul că joacă un rol

Deși a fost aspru criticată, fosta câștigătoare de la Asia Express nu reușește deloc să fie naturală și pare tot timpul că joacă un rol, însă unul nereușit.

De cealaltă parte, cei trei colegi ai se descurcă perfect. Smiley are deja multă experiență la acest capitol, Marius Moga a revenit în forță și vorbește puțin, dar cuprinzător, iar Carla’s Dreams este un caustic adorabil.

În anul 2008, Raluka a participat și ea la un show de talente ca și concurentă, mai exact la Megastar. Ea a făcut parte din formația Pepper Girls, care s-au clasat pe locul secund.

Un an mai târziu, Raluka a colaborat cu DJ Sava, iar primele două melodii „September” și „I like the trumpet” s-au bucurat de un mare succes. Apoi a ales o carieră solo și cu toate că are o voce foarte bună, nu a reușit până acum să se ridice la nivelul Andrei, Deliei sau chiar Irinei Rimes, toate trei fiind jurate în show-uri de talente în trecut.