Suma enormă pe care o primește Andreea Bălan pentru fiecare ediție Te cunosc de undeva, deși este doar jurat. Motivul real pentru care Antena 1 o plătește cu atât de mulți bani

04 mai 2023
Suma enormă pe care o primește Andreea Bălan pentru fiecare ediție Te cunosc de undeva, deși este doar jurat. Motivul real pentru care Antena 1 o plătește cu atât de mulți bani

Sunt mai bine de 20 de ani de când Andreea Bălan a debutat în showbiz. Aceasta a reușit mereu să se reinventeze și să se păstreze în prim plan. După ce a câștigat emisiunea concurs, Dansez pentru tine, ea a devenit și mai populară. Totuși contractele ei de televiziune sunt acum cu Antena 1 și nu cu PRO TV.

Andreea Bălan este de foarte mulți ani jurată pentru show-ul Te cunosc de undeva. Ea stă doar pe scaun, urmărește evoluțiile concurenților, iar la final îi notează și adaugă câteva comentarii. Doar pentru asta, sursele ShowBlitz.ro spun că ea ar primi peste 3.000 de euro pentru fiecare ediție, o sumă similară cu cea pe care o cere pentru un concert de o oră, în care nu vine, însă cu tot arsenalul ei.

Andreea Bălan încasează sume foarte mari și din contractele de publicitate. Ea este foarte activă pe rețelele de socializare și pentru o postare, care include promovarea unui produs ea cere 5.000 de euro. Prețul mai scade doar dacă se negociază o colaborare pe termen mai lung, spun aceleași surse.

Motivul pentru care Antena 1 a ales să-i plătească Andreei Bălan o sumă mare de bani

Antena 1 a ales să-i plătească artistei o sumă atât de mare de bani, deși muncă depusă nu este chiar foarte mare datorită popularității ei. Astfel au dorit să o păstreze în trust pentru ca ea să poată participa și la alte emisiuni.

Drept urmare a și fost concurentă în ultimul sezon America Express și mare parte din show s-a concentrat pe ea. Chiar dacă a fost destul de criticată, audiența a fost foarte mulțumitoare pentru cei de la Antena 1, așa că singura care a suferit la capitolul imagine a fost Andreea Bălan.

Acum aceasta este în prim plan cu noile dezvăluiri despre George Burcea, care nu mai sunt la fel de acide ca până acum. Aceasta chiar a spus că se bucură că Viviana Sposub se poartă frumos cu fetițele ei și că speră că fostul soț îi va plăti pensie alimentară, acum că se bucură de succes în SUA.