Trădare supremă în televiziune! O super vedetă Antena 1 va semna cu Kanal D! Ce emisiune va prezenta

24 mai 2021
Trădare supremă în televiziune! O super vedetă Antena 1 va semna cu Kanal D! Ce emisiune va prezenta

Continuă schimbul de vedete între Antena 1 și Kanal D. Dacă Alexandra Ungureanu a acceptat provocarea Asia Express, după ce a câștigat Bravo, ai stil! Celebrities, ei bine acum a venit rândul unei vedete din trustul Intact să poarte negocieri cu concurența. Și este una dintre cele mai iubite.

Fosta asistentă de la Neața, Flavia Mihășan a fost invitată recent la Teo Show pentru a povesti despre viața ei. Același lucru s-a întâmplat și cu Denise Rifai sau Majda, înainte ca acestea să fie coopotate pentru proiecte importante de la Kanal D.

Pentru ce proiecte ar urma să fie cooptată Flavia Mihășan

„Flavia a fost ofertată pentru niște proiecte cu postul Kanal D. Dar nu ar fi pentru acum, căci abia a născut, de o săptămână, ci se pare că noile colaborări se vor concretiza un pic mai târziu, în toamnă-iarnă. Ar fi vorba de o rubrică de fitness la o emisiune, dar și de o ofertă pentru frumoasa mămică pentru a participa la o emisiune-concurs a postului”, au dezvăluit sursele Kanal D pentru CanCan.ro.

Flavia Mihășan a fost asistentă TV la Neața cu Răzvan și Dani

Așadar Flavia Mihășan, care la Antena 1 a fost înlocuită de Ramona Olaru, ar putea fi concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Se pare că un nou sezon, prezentat de Ilinca Vandici ar urma să înceapă din toamnă. Precedentul s-a bucurat de mare succes, iar din juriu au făcut parte Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Cine este astăzi partenerul de viață al Flaviei Mihășan

Flavia Mihășan a ținut mult timp prima pagină a tabloidelor. Frumoasa dansatoare a avut o scurtă relație și cu Codin Maticiu, dar acesta a părăsit-o pentru Roxana Vancea. Apoi fosta vedetă Antena 1 a mai încercat diverse povești de iubire cu bărbați celebri, dar într-un final și-a găsit fericirea în brațele lui Marius Moldovan, și el tot dansator.

Cei doi sunt împreună din anul 2018 și au jucat și în musicalul Mamma Mia, unde s-au și cunoscut. Acum au împreună doi băieței și se simt extrem de binecuvântați.